vrijdag 8 april 2011

Hippe kippe

Ohhh, wat is het mooi weer! Ik kan zo genieten van die piepkleine blaadjes die hun best doen een volwaardig blad te worden en van de bloemetjes die overal uit de grond ploppen. Gisteren was ik bij de schaapskooi gaan kijken in Blaricum. Er waren inmiddels 48 lammetjes geboren die liepen te springen en te stuiteren door het gras.
Ohhh, the weather is sooo beautiful! I really enjoy the little green leaves growing and working hard to be a full grown leave and the flowers plopping out of the ground everywhere. Yesterday I was at the sheepfold in Blaricum. The 48 newborn lambs where jumping and bouncing through the grass.

Dan staat mijn haaknaald natuurlijk ook niet stil. Het is bijna Pasen en dus tijd voor een paar leuke Paaskippen; hippe kippen. Zie hier het resultaat... Oh, en is de perenboom trouwens niet prachtig met die mooie witte bloemetjes?
Ofcourse my crochet needle didn't stop with this kind of weather. It's almost Eastern so I made some chickies, really fashionable chickies. Look for the results below... Oh and don't you simply love our pear tree with those white little flowers?7 opmerkingen:

 1. Hoi Corline,
  Inderdaad Hippe Kippen! Super zijn ze, hoe kom je op het idee! De uiltjes zijn ook geweldig. Kun je me laten weten waar je de patroontjes vandaan hebt? Hoor graag van je.
  Groeten Miranda, www.laulijn.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Miranda: De kippen zijn een variant op de vogeltjes van Attic24 (zie link hier links) en de uilen zijn een aanpassing op het uilenpatroon dat een paar maanden geleden werd verkocht voor het goede doel. Via de blog van Helga (huisje 9) kom je er waarschijnlijk wel bij. Veel haakplezier!!! Groetjes, Corline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy Spring garden! Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superidee....de kippejasjes....geweldig !
  Ik ga je volgen...

  Marjo
  Marjo's Cosy Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk leuk! Wat een leuke blog heb je. Super! Ik ga je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen