dinsdag 23 oktober 2012

Hi there...

Het was even stil op mijn blog. Dat had natuurlijk een goede reden. 7 september is ons dochtertje Daantje (Danielle Maria) geboren! We hebben wekenlang op een grote roze wolk gezeten. Voeden, knuffelen, slapen, heel veel luiers en urenlang kijken naar haar prachtige koppie. Nu beginnen we langzaam in een ritme te komen en is het weer langzaamaan tijd voor wat creatieve zaken.
It was silent for a while. That was ofcourse for a good reason. On the 7th of september our daughter has been born. Het name is Daantje (Danielle Maria). We are in heaven! Feeding, cuddling, sleeping, a lot of diapers and watching my little girl for hours and hours. Now we slowly begin to gain a kind of routine and it's time for some creative things.

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie dochter! Heel veel geluk en liefde samen toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie Daantje! Ik ben zelf ook net moeder geworden van Roan (15 aug, dus ik weet hoe het is om de regelmaat even te moeten vinden. Maar die 3 R'-en zijn echt een uitkomst...zeker de regelmaat heeft ons geholpen. Ben zeker weer benieuwd naar creaties. Hier kan ik ook steeds makkelijker weer haken e.d.

  Liefs,
  Leontine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte gefeliessssss met jullie dochtertje daantje ♥
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw....
  Gefeliciteerd met de geboorte van Daantje!!!!
  Lekker van genieten...ze worden snel groot.

  Groet Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van Harte met de geboorte van je dochter. Dat had ik even gemist. Dat is natuurlijk een pracht excuus om even niet op blogger te zijn.

  Liefs Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom je even mijn link brengen.
  Want ik heb het idee dat hij het niet doet op mijn blog.

  Zou je mij ook willen linken?
  http://beerinnetje-knutsel.blogspot.nl/

  Alvast bedankt!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed excuus om niet te bloggen!! Gefeliciteerd met jullie, nu al wat grote, dochter en wat een geweldige naam!!

  BeantwoordenVerwijderen